Guide til:

Stoppet kloak - hvad gør jeg?

Alle mennesker kan komme ud for en stoppet kloak, et stoppet toilet eller en stoppet vask. Det er ingen hemmelighed, at det kan give store problemer og gener i hjemmet. Vi har lavet en guide til dig, med hvordan du selv kan fikse et stoppet toilet.

Hvad kendetegner en stoppet kloak?

Nogle gange sidder problemet i afløbet, mens det andre gange skyldes en stoppet kloak. Det er ikke altid nemt at vide, hvor problemet befinder sig, og hvad det består i. Der er dog nogle kendetegn, som tegner et billede af, at der kan være tale om en stoppet kloak.

Oplever du:

  • Grim lugt af kloak
  • Stoppet toilet
  • Stoppet vask

Kan der være tale om en stoppet kloak. Hvis du mistænker det er på grund af et stoppet toilet, kan du forsøge at fikse det selv. Hjælper det ikke, bør du tilkalde hjælp fra et professionelt kloakfirma. Er det en stoppet vask, der driller, er der også gode muligheder for at få bugt med problemet på egen hånd. Hos Thisted Kloakservice anbefaler vi, at du følger vores trin for trin guide, hvis du selv vil forsøge at klare problemet.

Find vores guides her:

Få hjælp til en stoppet kloak

Har du behov for vores hjælp? Hvad end du har brug for vores hjælp til at se på en stoppet kloak, et stoppet toilet eller en stoppet vask, sender vi gerne en mand hen til dig.

Du kan altid ringe efter vores hjælp – vi har åbent 24 timer i døgnet.
Ring til os på:

 

Thisted
Tlf. 97 97 41 33

Morsø
Tlf. 97 74 41 33

Salling og Skive
Tlf. 92 72 33 33